Om oss

Ett byggföretag med ett komplett tjänsteutbud

Välkommen till  ett byggföretag stor expertis och vana inom lokalanpassning, hyresgästanpasning och kontorsanpassning. Vi har vårt huvudkontor i Stockholm, och det är i Stockholmsområdet vi utför merparten av våra uppdrag. Företaget siktar på att fortsätta växa både tillväxt- och kompetensmässigt.

Våra hantverkare är kvalificerade och certifierade inom sina respektive områden och arbetar alltid med ett material och verktyg av högsta kvalitet.

Vi utför många uppdrag med kvarboende eller med fortsatt pågående verksamhet i fastigheten – vi arbetar med stor hänsyn till alla som befinner sig i byggnaden vi renoverar. Vi utför våra uppdrag i nära samarbete med leverantörer och handplockade underleverantörer. Tack vare våra välutrustade servicebilar kan vi erbjuda snabb och kvalitativ hjälp till mindre byggserviceföretag.

Vi vidareutbildar oss kontinuerligt

Vi har stor erfarenhet och kunskap inom företaget, men vi nöjer oss inte med det. För att vi ska kunna nå upp till våra kunders högt ställda krav på kvalitet så vidareutbildar vi oss kontinuerligt inom teknik, miljö och arbetsmiljö.

Vi är certifierade av DNV GL med BF9K. För oss är det mycket centralt att verka i en seriös bransch som fungerar som den ska. Därför är vi även aktiva medlemmar i Stockholms Byggmästare och Sveriges Byggindustrier. Vår ekonomi är stabil och vi har högsta kreditvärdighet.

Värderingar som gynnar kunden

Vår värdegrund sammanfattar hur vi ska uppträda mot våra kunder och samarbetspartners och definierar samtidigt hur vi beter oss och hur vi kommer fram till våra dagliga beslut och prioriteringar.

Våra grundvärden är dessa:

  • Aktiva. Vi ska vara drivande, lösningsorienterade och initiativinriktade i varje del av vårt arbete. Utmaningar och utveckling får aldrig vara främmande för oss.
  • Enkla och tydliga. Våra kunder ska få raka besked, vi ska inte krångla till saker och ting. Vi ska vara enkla att samarbeta med och du ska inte få några obehagliga överraskningar.
  • Omtanke. När vi bygger är vi ärliga och siktar på att bygga långa relationer med kunden. Vi bemöter alltid kunden med respekt och bryr oss alltid om varandra internt.
Allt inom bygg, renovering och lokalanpassning