Kontorsanpassning Stockholm

Kontorsanpassning i Stockholm och Mälardalen

Välkommen till byggfirma som kan utföra en kontorsanpassning som motsvarar kraven din verksamhet ställer. Vi har erfarenhet från hundratals bygg- och renoveringsprojekt och kan tillsammans med dig skapa ett funktionellt kontor där alla kan arbeta koncentrerat och trivas.

Kontakta oss redan idag om du är i behov av en kontorsanpassning. Vi utför våra tjänster i Stockholm och Mälardalen.


kontorsanpassning Stockholm

Allt inom bygg och renovering

Vi är ett företag som efter många år i branschen har de kunskaper och resurser som behövs för att utföra en kontorsanpassning. Vi är erbjuder allt inom lokalanpassning, hyresgästanpassning och kontorsanpassningar.

När vi utför en kontorsanpassning förbättrar vi arbetsmiljön och energiprestandan på ditt kontor.

Vi är helt enkelt experter på att anpassa kontor så att de passar olika verksamheters behov. Vi lägger samtidigt stor vikt vid att genomföra arbetet på ett smidigt och flexibelt sätt så att verksamheten kan fortgå under anpassningen.

Kontorsanpassning Stockholm – en komplett tjänst

Vid en kontorsanpassning i Stockholm handlar det om en helhet: vi hjälper till med allt från att förändra planlösningen till att fräscha eller byta ut slitna ytskikt.

När ett företag utvecklas och växer, en lokal får ett nytt företag som hyresgäst eller behoven förändras för ett företag kan det bli nödvändigt med en kontorsanpassning. Ofta finns möjligheten att optimera en lokal så att fler anställda kan få plats på samma yta. Nya fönster eller bättre belysning kan också göra mycket för arbetsmiljön på ett kontor.

Kontorsanpassning i Mälardalen med ny rumsindelning

En kontorsanpassning kan också innebära att rumsindelningen uppdateras för att passa till de krav som verksamheten ställer. Öppen kontorslösning eller enskilda kontorsrum? Vilket utformning som passar bäst skiljer sig från kontor till kontor och det går att anpassa planlösningen med ganska enkla medel.

Vi kan installera avdelande väggar, antingen permanent eller i form av flexibla moduler. Avdelare av glas är också ett alternativ, med sådana kan man skapa en ljus och trivsam miljö där det också finns möjlighet till avskilda kontorsplatser.

Vi skapar luft på ditt kontor

I vissa fall kan en kontorslokal behöva öppnas upp. Då kan kontorsanpassningen innebära att vi se över vilka väggar som är möjliga att ta ner eller förstärka bärande strukturer för att möjliggöra en öppen planlösning. När vi anpassar ditt kontor utgår vi alltid från fastighetens förutsättningar och tar fram en lösning som passar era behov.

Även gemensamma utrymmen som konferens- och mötesrum, pentryn och toaletter är mycket viktiga för en fungerande vardag på en arbetsplats. Vi kan både bygga om eller fräscha upp dessa utrymmen med nya ytskikt. Vi har erfarna hantverkare som är certifierade för plattsättning och andra våtrumsutrymmen.

Vi hittar rätt lösningar för ditt företag

Tillsammans kan vi hitta lösningar som lyfter ditt kontor. Vi börjar med att ta fram en tydlig och detaljerad plan för din kontorsanpassning så du vet exakt vad som ingår och vad kostnaden kommer att bli. Därefter utför våra medarbetare jobbet effektivt och noggrant. Vi har alla certifieringar som krävs för att utföra en kontorsanpassning.

Vi samarbetar gärna med arkitekter och inredningsdesigners för att ta fram lösningar som passar kundens behov, önskemål och budget.

När vi utför ett uppdrag så är vi alltid drivande, lösningsorienterade och initiativrika. Vi älskar utmaningar och vill alltid utvecklas. Tydlighet är också centralt i vår verksamhet, vi krånglar inte till det och ser alltid till att kunden inte drabbas av några ovälkomna överraskningar. Vi siktar på långa relationer med våra kunder och arbetar därför alltid med omtanke och ärlighet.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med en kontorsanpassning i Stockholm och Mälardalen.

Vi skräddarsyr en kontorsanpassning efter dina behov